window.smartlo"/> Ochrana osobních údajů a účely zpracování - ezoterická poradna Marie Magdaléna
Jmenuji se Marie Magdalena.
Mé motto: POMÁHÁM LIDEM K LEPŠÍMU ŽIVOTU.
pozadi-04.jpg

ZMĚNIT ŽIVOT K  LEPŠÍMU JE TAK SNADNÉ. CHCETE BÝT TAKÉ ŠŤASTNÍ?
HARMONIZACE TĚLA I DUŠE U MARIE MAGDALÉNY

 
                 MOTTO DNE:

 
OTEVŘENÁ MYSL A OTEVŘENÉ SRDCE.
TO JE TO, OČ TU BĚŽÍ.



 

Ochrana osobních údajů a účely zpracování

Ochrana osobních údajů a účely zpracování
  1. Provozovatelem stránek je společnost NERO CENTRUM s.r.o., se sídlem Praha 8 Libeň, U Slovanky 268/7, provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.
  3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.
  4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.
  5. Zpracovatelem a správcem údajů v rámci legislativy je NERO CENTRUM s.r.o. - Marie Magdaléna - email viz níže.
Jaké osobní údaje shromažďujeme
O uživateli shromažďujeme tyto osobní údaje:
jméno, e-mailová adresa - případně dle objednávky
Jak s osobními údaji nakládáme
  1. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele - zpracovatele
  2. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel webu.
Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu: 1mariemagda@seznam.cz.
Údaje evidujeme v závislosti na oprávněném zájmu v neohraničené době.
Máte-li jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte správce - 1mariemagda@seznam.cz
 
 
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one